Logo hoekje links hoekje rechts

Wie zijn wij

U werkt hard aan uw reputatie en aan de presentatie van uw bedrijf, en wanneer u dan communiceert naar uw klanten zijn alle details van belang. Bij Brinkman Grafimedia begrijpen wij als geen ander dat de kwaliteit van uw drukwerk, uw huisstijl ontwerp, uw belettering, uw website en ga zo maar door, een weerspiegeling zijn van uw bedrijf.


Brinkman Grafimedia staat voor vakmanschap met meer dan zestig jaar ervaring in drukken en printen. De familie Brinkman - een echte drukkersfamilie - heeft hart voor het grafische vak en Brinkman Grafimedia staat dan ook onder leiding van alweer de derde generatie. Deze generatie gaat met haar tijd mee en buiten kwalitatief hoog drukwerk en printwerk, verzorgen wij bij Brinkman Grafimedia ook de ontwikkeling van websites, applicaties en website banners, om maar een paar voorbeelden te noemen.

Brinkman Grafimedia is gevestigd in Alblasserdam en is een begrip in Rijnmond en de Drechtsteden. Onder onze opdrachtgevers mogen wij bedrijven rekenen vanuit onder meer de horeca, de overheid, de maritieme sector, de verzekeringsbranche en de transportsector. Naast zakelijk drukwerk bieden wij ook familiedrukwerk aan, desgewenst inclusief het ontwerp en de verzending, zoals trouwkaarten, geboortekaartjes, overlijdensberichten en andere aankondigingen.
Stop the press!

Nog geen ontwerp? Geen probleem! Wij hebben een eigen ontwerpstudio – met ervaren grafisch ontwerpers, vormgevers en tekstschrijvers – waar we al uw ideeën op een creatieve manier tot leven kunnen brengen. Kortom, u kunt bij ons terecht voor ál uw grafische producten; of het nu gaat om hoogwaardig drukwerk zoals een catalogus, eenvoudig printwerk zoals leaflets, het ontwerp van een eigen huisstijl, het bijbehorende handelsdrukwerk, posters, billboards, roll-up banners, belettering, websites, applicaties of geboortekaartjes.


Neem vandaag nog contact met ons op en leg uw idee aan ons voor.

 

Wij helpen u graag om uw grafische wensen te realiseren.

 

Historie 

Brinkman Grafimedia is sinds de oprichting in 1950 een begrip in de grafische wereld – met name in de Hoeksche Waard – en momenteel staat de derde generatie aan het roer. Naast het traditionele drukwerk en printwerk heeft Brinkman Grafimedia oog voor nieuwe ontwikkelingen. Zo wordt er niet alleen gebruik gemaakt van de nieuwste (milieubewuste) druktechnieken maar zijn we ons ook gaan specialiseren in het ontwerpen van websites, applicaties en andere behoeften in de online media.

foto wie wij zijn

Het Team

 • Frank Brinkman

  Frank Brinkman

  Na zelf meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest in onze familie drukkerij waar we zelf de productie draaiden hebben we het roer omgegooid. Om flexibel te blijven naar onze klanten hebben wij een uitgebreid netwerk die ons voorziet wat onze klant vraagt. Veel werk blijft binnen mijn familiaire netwerk maar doen ook zaken met andere partners in Nederland, Europa en China. Wij zijn de schakel tussen jouw drukwerk en media producties en de drukkerij met het juiste machinepark. Op deze manier besparen wij op drukwerk en overige media kosten. Onze prijzen zijn veelal onder de marktprijs van Nederland en de kwaliteit gelijkwaardig of zelfs beter.

  Je kunt mij benaderen voor offertes, advies en begeleiding.
  frank@brinkmanmedia.nl
  Mobiel: 06-28332002

 • Martin Klootwijk

  Martin Klootwijk

  Ik begeleid Brinkman Grafimedia met inzicht en slimme tactieken op financieel gebied. Door mijn achtergrond om voor MKB of multinational strategieën uit te werken heb ik deze kennis en know how gebruikt om Brinkman Grafimedia deels uit te laten groeien tot een sterk en onafhankelijk bedrijf. De visie van Frank en van mij komen overeen wat de weg naar succes vergemakkelijkt.

  Je kunt mij benaderen voor financiële vragen met betrekking op de Brinkman Grafimedia Groep.
  martin@brinkmanmedia.nl

 • Laura de Jong

  Laura de Jong

  Mijn taak is om Brinkman Grafimedia te voorzien van originele ideeën op ontwerp en dtp gebied. Frank en ik gaan regelmatig naar relaties waar wij samen ideeën aanhoren en opdoen om deze weer door mij in een ontwerp te laten zetten. Ook in het restylen van reeds bestaande huisstijlen zijn wij sterk. De kracht van Brinkman Grafimedia is dat we met verschillende partners werken en ieder met z’n eigen specialisme.

  Je kunt mij benaderen voor alles op ontwerp en dtp gebied binnen Brinkman Grafimedia.
  laura@brinkmanmedia.nl

 • Geert Ebling

  Geert Ebling

  Het meeste transport wordt gedaan door mij. Zodra er gedrukte of geplotte opdrachten klaar zijn breng ik deze naar de klanten. Vaak gebeurt dit op vaste dagen zoals woensdag en vrijdag. Voor de verre ritten, of te grote opdrachten voor onze bus, wordt onze partner ingeschakeld. Deze partner rijdt op een vrachtwagen binnen en buiten Nederland.Dit maakt Brinkman Grafimedia ook in het vervoer flexibel en all-round.

 • Damian Krasowski

  Damian Krasowski

  Voor de afwerking van de signing ben ik bij het Brinkman team gekomen. Of het nu hoog, laag, rond, vlak of onmogelijk lijkt de uitdaging kan mij niet groot genoeg zijn. Naast gevelreclame doen we autobelettering, spandoeken, vlaggen en bouwborden. Ook voor het aanleggen van de lichtbronnen van de gevelreclame bent u bij ons aan het goede adres, met mijn kennis op dit vlak monteren we regelmatig lichtreclame.

kleurblokje
 • Contact:


 • Brinkman Grafimedia
 • Ringdijk 518
 • 2987 VZ Ridderkerk

 • LET OP! Wij zijn verhuisd naar bovenstaand adres.

 • Telefoon: 085 - 273 67 07
 • E-mail: info@brinkmanmedia.nl
 • Neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Copyright © 2023